marți, 22 septembrie 2009

Vibe FM vs. Radio DEEA

Care este postul vostru de muzica elctronica preferat? DEEA sau Vibe FM? Comenteaza.

DEEA a fost fondata acum 12 ani si este primul post de muzica electronica din Romania. In 2007 trustul de presa Lagardere a cumparat statiile DEEA, urmand ca noul post ce va fi transmis sa se numeasca Vibe FM. In prezent DEEA emite doar pe net si se poate asculta aici.

2 comentarii:

  1. cred ca vibe fm este cu mult peste deea , asta pt ca pe vibe asculti muzica mai accesibila deci cuprinde o comunitate mai mare de ascultatori , al doile argument e acela k vibe il poti asculta si in masina sau acasa(deci emite si la radio , nu doar pe net) normal doar in buc;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Andrei

    Ascult amandoua dar.... . eu unul m-am saturat de radiouri care ii pun pe producatori sa bage numele postului FM in melodie, daca vrea sa fie difuzata.La VibeFM ascult show-urile arhicunoscutilor DJ din afara(si pentru asta ii apreciez), nu pentru topurile de rahat( si aranjate) care le face si promovarea penibila a unor producatorilor romani care scot banu` si urca topul in timpul zilei. DEEA imi place ca acopera o mult mai mare parte a genurilor muzicii electronice decat VibeFM. Iar playlist-ul din timpul zilei dar si al noptii mi se pare mult mult mai bun!

    RăspundețiȘtergere

 

blogger templates | Make Money Online